close

Моля качвайте клиповете един по един като изчквате системата да обработи клипа до най-високото качество! Работим по въпрос за друг сървър, който да обработва клиповете, а този да поддържа сайта. Ъпдейт ще има днес в 00:00 часа.

Екипа на Vidme7


Столичани в повече сезон 8 епизод 6 Бг аудио част 2

11 гледания
Stoqn1331
0
Публикувано на 25 Sep 2019 / в Other

Епизодите от новия осми сезон ще забавляват с нови сюжетни линии, част от които са свързани с най-актуалната тема – връзките между властта и „задкулисието”.
Още с първия епиозд зрителите стават свидетели на неочакваната ситуация в страната, възникнала 45 дни след провеждането на референдума за размножаване. Рангел Чеканов е направил палатков лагер в градинката зад Парламента, като е обявил гладна стачка срещу решението. Дали ще успее да прокара своите популистки лозунги и искрен ли е пред хората, ще стане ясно в новия сезон на комедийния сериал.
Междувременно Славка изживява много трудно народния бунт, като през последните 45 дни дори не е излизала навън и се опитва да си уреди дипломатическа служба в чужбина.
В този сезон Пацо най-после ще се окаже на свобода, отец Григорий, който бе изгонен от църквата, ще положи усилия да изчисти имиджа си и да се върне на работа.
Спас Лютов отново ще отправи поглед към бързите пари. Този път това ще са парите на Йовка, цели 20 хиляди лева, които тя е спечелила от първата си издадена книга... на ****уална тематика.

Да покажа още?
http://vidme7.com/upload/videos/2019/09/TSstByJHivZaN8KCYIrX_25_70de228b8769d99ec56302cdc8685b06_video_240p_converted.mp4
0 Коментара sort Sort By

Up next